ILTARASTIT

Seuraavat rastit keskiviikkona 25.5 klo 17 - 19 Immilä.
Opastus Vehkosillantie, Arrajoentie.

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu

Lähtö Särkänniemi- suunnistuksen lauantaina 21.5 klo 7.00 Nastolan urheilukeskuksesta.
Paluukyyti lähtee Tampereelta klo 17.00

Nastolan Terä

Vuonna 1938 perustettu Nastolan Terä ry on Nastolan vanhin urheiluseura. Seura toimi alkuvuosinaan monenlaisen urheilutoiminnan parissa, mutta 70-luvulta lähtien seuran toiminta on keskittynyt kesä- ja talvisuunnistukseen sekä kuntourheiluun. Jäseniä seuralla on noin 180, joista aktiivisia kilpailijoita on noin 20. Lisäksi Terän järjestämillä iltarasteilla käy viikoittain noin 50 lähialueiden suunnistajaa.

Terän suunnistustoiminta koostuu lapsille ja nuorille tarkoitetusta oravapolkusuunnistuksesta, keskiviikkoisista iltarasteista sekä kilpailutoiminnasta. Terä on järjestänyt useita kansallisia ja alueellisia kilpailuja, joiden lisäksi on järjestetty muutamia isompia kilpailuja kuten:

Vuoden 1974 tarkkailukilpailut
Vuoden 1976 Suomen Cup-suunnistuksen finaali
Vuoden 1979 tarkkailukilpailut
Vuoden 1985 Fin5 rastiviikko yhteistyössä lahtelaisten kanssa
Vuoden 2008 SM-sprintti
Vuoden 2014 R2 SM-viestit

Aluemestaruusmenestyksen lisäksi Teräläiset ovat menestyneet vuosien saatossa myös SM-tasolla. Viimeisimpänä SM-mitaleille on yltänyt seuran hiihtosuunnistusjoukkue (Jari Immonen, Pasi Koistinen, Marko Joentausta) sijoittuen pronssille H40 sarjassa keväällä 2010 ja Jari Immonen erikoispitkän matkan henkilökohtaisessa kilpailussa ollen pronssilla huhtikuussa 2010. Muita SM-tason menestyjiä ovat jo useita vuosia olleet seuran veteraanisuunnistajat Jorma Salmi ja Pentti Siimelä. Aikaisemmin SM-menestystä seuralle toi myös Toivo Ryyppö. Terän kasvatteja ovat myös menestyneet suunnistajat Jarkko Ryyppö ja Terho Lahtinen.

 

Nastolan Terä Ry:n säännöt

 

 

logot3905.png